Monday, July 9, 2012

Project Maha


Päätin tehdä tästä ultimate itseni ruoskintapostauksen ja jakaa mahani (ja mammuttireiteni) julkiseksi riistaksi! Motivaatiot on säädetty kohdilleen ja kilot aiotaan pistää sulamaan ruokavalion ja liikunnan avulla. Samalla pääsen vertailemaan tuleeko noista arpituotteista mitään tuloksia.

Saanen esitellä, tässä on Röllö:


Imetyksen jatkumisesta huolehtiminen pysyy tämän mamman prioriteetti ykkösenä, joten millekkään kitudieetille järkyttävine kalori- ja ravintoainevajeineen en rupea. Sen sijaan palaan ihanan ystäväni VHH:n puoleen, jossa ei katsota kaloreita vaan nimenomaan sitä mitä sinne suuhun menee. Siispä hus pois sokeriherkut ja vehnätuoteet - täällä aletaan suosimaan lihaa, rasvaa, kasviksia ja marjoja! Douda on jo urheasti lupautunut seuraamaan samaa ruokavaliota, onhan vaihtoehtona aina sekin että hän joutuisi itse tekemään omat ateriansa! ;) 

Piikan yksiö meni siis kasvamaan ja kasvattamaan meikäläisen ruhoa hienoon 85 kiloon ennen mahan aukomista ja pikkuisen maailmaan tuloa. Nyt kiloja jäljellä 70 ja noin 15 olisi tarkoitus tiputtaa jotta päästäisiin takaisin entisiin mittoihin. Mitään senttien mittailua en rupea harrastamaan vaan pidettäköön kiinteytymisen indikaattorina vaikkapa vanhoihin vaatteisiin mahtumista :)

P.S. Selkä on päässyt nätisti notkistumaan raskauden aikana joten kuukauden päästä, kunhan vaan saan luvan lääkäriltä, aloitan korsetin treenauksen! Siihen asti vaunukävelyillä käytössä ryhtiä ylläpitävät tukipökät :P

8 comments:

  1. Mun on pakko tulla kommentoimaan, koska mun masu oli melkein identtinen sun masun kanssa. Painoin ennen raskautta tasan 50kg, raskauden aikana tuli +20kg, eli olin 70kg. Pelkästään imettämisellä on lähtenyt -24kg, eli painan nyt 46 kg. Eli mä joudun aloittamaan LIHOTUSkuurin!! :o Voin sanoa, että tuo imettäminen on kyllä todella tehokas kalorinsyöjä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wau! Sormet ristissä että täälläki lähtis laardi sulamaan pikkuhiljaa, olis mukava mahtua noihin vanhoihin vaatteisiin eikä lähte ostamaan uusia kun ei niitä olis tarkoitus pitkää aikaa käyttää :P Mut 24 kiloa on melkoinen suoritus, onnea siitä vaikka nyt lihottaan joudutki ;)

      Delete
  2. Löysin sun blogin lukijalistaltani, jään seurailemaan! Onnea pikkuisesta! :)

    Minullakin imetys toimi tehokkaana laihduttajana, vaikka aikamoiset angstit ehdinkin vetämään synnytyksen jälkeisestä kropasta. Aloitin liikunnan aika pian synnytyksen jälkeen ja ehkä sillä oli joku osuus kilojen sulamisessa. Tosiasiassa imetys laihdutti minutkin 8kg alle normaalipainon ja lihotusdietillä oltiin aina siitä eteenpäin kun vauva oli joku 7kk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin ja se lihotusdieetin purkaminen onkin sitten ollut ihan eri juttu kun imetys väheni ja loppui lapsen ollessa 1v 3kk... Kilot tuli huimaa vauhtia takaisin!

      Delete
    2. Kiitos! :) Täälläki yritetään käydä melkein joka päivä 9 kilometriä vaunuttelemassa ja tehdään vattalihaksia siihen päälle, tuo löysä reppu hymyilee vähän liikaakin peilistä kattoessa ;) En ole vieläkään huomannu että imetys olis auttanu laihtumaan oikein mitenkään, oonko sitte just sopivasti yks niistä "poikkeustapauksista" joihin imetys ei vaikuta mitenkään :D

      Delete
    3. Mulla alkoi vasta ropisemaan kilot kun vauvakin alkoi olemaan isompi, sellainen 8kg painava möhkäle joskus 4-5kk iässä ;)

      Delete
    4. Ahaa! Tämä oliki hyvä tietää! :) Niin tuntuu vaan sanovan että kilot alko upeasti sulamaan melkeen heti ku laitoksella pisti tissin vauvan suuhun :D

      Delete