Thursday, June 28, 2012

Piikan ensisänky


Olin jo raskauteni alussa päättänyt etten osta piikalle erillistä ensisänkyä tai kehtoa koska käytännössähän sillä ei tee y h t ä ä n  m i t ä ä n muutaman kuukauden kuluttua käyttöönotosta. Koska en asu Suomessa, ei minulle myöskään ollut luvassa himoamaani äitiyspakkausta ensisängyksi kelpaavine laatikkoineen. Kaikeksi onneksi äitiyslomalle jäädessäni olin niin tylsistynyt kotona oleskeluun että sain idean alkaa kyhäämään ensisänkyä äitin minulle lähettämästä pahvilaatikosta. 

Oma sorminäppäryyteni ei riittänyt toteuttamaan ensisänkyä loppuun asti (sain pällystettyä pahvilaatikon vaaleanpunaisella paperilla –that’s it), mutta kaikeksi onneksi tuleva mummo innostui myös projektista! Näytin äidille Kalliolla Kukkulalla blogin DIY Project: Ensisänky äityspakkauksesta postauksen josta äiti sai lisäideoita ompelutyön toteutukseen. Toivottavasti joskus saan aikaiseksi harjoitella omia ompelutaitojani, sillä äidin kädenjälki on kyllä kadehdittavaa! Ensin äiti teki puuvillavuorella pehmustetun sisäosan laatikolle ja päätti sitten tehdä lisäksi myös irrotettavan helman kiertämään laatikon ympäri (katsokaa nyt kuinka hienosti olen päällystänyt laatikon paperilla! Eihän sitä tarvi peittää eihän?). 

Hieno vaaleanpunainen paperi ;)
 
Ensisänky käyttövalmiina

Tässä pedissä on piika nukkunut useammatkin hyvät unet ja harmittaa jo valmiiksi kun peti alkaa pikkuhiljaa käymään liian pieneksi. Ehkäpä laatikosta tulee seuraavaa käyttäjää odotellessa säilytyspaikka piikan pehmoleluille! :)
 
Piika ensimmäistä kertaa omassa sängyssään


3 comments:

  1. Oi kun ihana sänky ja ihana pikkuinen! <3

    http://onnenodotus.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Ja kiitokset eteenpäin tuoreelle mummolle sängyn väkerryksestä! ;)

      Delete
  2. Onpas se hieno! ;) Jälleen kerran ilahdun kun huomaan että joku on saanut inspiraatiota ohjeesta! :)

    ReplyDelete