Monday, December 3, 2012

Project maha vol 2



Muistattehan vanhan tuttumme Röllön?
Tässä hän jälleen on, aavistuksen kuihtuneena:
Vertailuna vieressä elokuun Roikku-Röllö

Huomatkaa, että arvet eivät näy enää niin selvästi (mutta housujen painauma kyllä näkyy), eli on kai noilla arpituotteilla jotain saatu aikaan! Leikkaushaava pilkistää ihan pikkiriikkisen jälkimmäisessä kuvassa, sekään ei ole niin punainen ja koholla kuin ennen – kiitos siskon antaman Kelo-cote arpigeelin. 

Mitä tapahtui sitten elokuun? Karppasin useamman kuukauden ajan ja paino putosi mukavan tasaista tahtia. Sitten tultiin tilanteeseen, ettei rahaa enää ole laittaa sen kulinaristisempiin aterioihin kuin tonnikalaan ja makaroniin. Imetyskin loppui kuukausi sitten joten hyvin vähän on tullut katsottua mitä syö tai monesti, Doudan mielestä kuulemma liian vähän. Liikuttuakin tuli ehkä vielä silloin elokuussa kun tuon ensimmäisen ”projekti maha” postauksen tein, mutta sen jälkeen erinäiset asiat johtivat siihen että passivoiduin täysin neljän seinän sisälle. Nyt on alkanut jälleen tuntumaan siltä että ulos pitäisi alkaa nokkaansa näyttämään hieman useammin.  Muutamat vatsarutistuksen tulee silloin tällöin tehtyä olohuoneen lattialla kun piika leikkii mutta monesti tajuan illalla sängyssä maatessa unohtaneeni ne ihan täysin.

Muistellaanpas nyt kuitenkin puolisen vuotta takaperin juuri ennen H-hetkeä: Puntariin ilmestyi melko roima luku 85. Elokuussa puntari oli minulle jo paljon suopeampi ja esitteli 70 kilon lukemaa. Tänään 3.12. tuosta lukemasta on onnistunut tippumaan 7,5 kiloa, eli puolessa välissä tavoitetta ollaan! 

Osa vanhoista vaatteeista toki mahtuu päälle mutta eivät okein enää näytä.... noh, hyviltä. Jättimäinen pallomahani kasvoi raskauden aikana semmoisiin mittoihin että nahan venyminen ja repeäminen oli väistämätöntä. Onneksi alla oleva kuvasarja kuitenkin osoittaa selvää parannusta maharepun kutistamisyrityksessä joten sille iso jee ja taputus olkapäälle!

Kesäkuu - Elokuu - Joulukuu

Nyt olen antanut itselleni seuraavaksi etapiksi painaa alle 60 kiloa ennen kuin tammikuun lopussa menen töihin. Aikaa siis reilu kuukausi, katsotaan kuinka käy kun on tuo joulukin tuossa välissä ;) Ja jos nuo reisien arvetkin alkaisivat tuosta haalenemaan kun muistaisin niitä hoitaa yhtä usein kuin maahaani..




1 comment:

  1. Aivan mahtavastihan sulla on lähtenyt tuota vatsaa ja kiloja! GOGOGO :)

    ReplyDelete