Thursday, April 26, 2012

How it all began

”Täällä sitä nyt ollaan... Dublinin lentokentällä. Katsomme toisiamme hiukan hermostuneesti hymyillen ja suuntaamme laukkuinemme ulos. Hyppäämme ensimmäiseen taksiin ja annamme kuskille majapaikkamme osoitteen. Taksikuski aloittaa kyselytuokionsa vahvasti irlantilaisittain ääntäen: Mistä tulossa, minne menossa, mitä tekemässä. Niin, mitä olemmekaan tekemässä? Aloittamassa uutta elämää yhdessä, vain me kaksi.”

Viimeiset pari vuotta elämässäni ovat olleet melkoista vuoristorataa. Ex tempore päätös lähteä vaihto-opiskelemaan Hollantiin, tapaan elämäni rakkauden, jonka perässä lopulta muutan Ranskaan ja yhdessä suuntaamme sieltä Irlantiin. Täällä olemme nyt viihtyneet jo vuoden päivät kun vuoristoradan jännittävin osuus avautuu eteemme: Saamme lapsen! Oman pienokaisen joka on jo nyt varastanut äitinsä ja isänsä sydämen.

Tämä blogin tarkoituksena on olla paikka minulle jakaa ajatuksiani ja kokemuksiani, antaa vinkkejä Irlantiin muuttaville ja miksei myös jo täällä asuville, kertoa lapsemme kasvattamisesta ja kasvamisesta sekä jakaa minun pieniä intohimojani ja harrastuksiani. Toivon, että viihdyt lukiessasi kertomuksiani ja vastaan mielelläni sinua askarruttaviin kysymyksiin, joita voit minulle esittää kommenteissa!

Hyvää kevättä ja alkavaa kesää kaikille! 

No comments:

Post a Comment